De Belgische betonstaalverwerkende bedrijven hebben zich in 2005 binnen de Confederatie Bouw verenigd in een nieuwe federatie, genaamd Cobesta.

Het doel van Cobesta is om als beroepsfederatie de belangen te verdedigen van de buigcentrales, de betonstaalwerkers en alle andere belanghebbenden.

Samen met de Confederatie Bouw kan Cobesta de oplossingen zoeken voor diverse problemen waarbij de bouwsector dagelijks geconfronteerd wordt.

Door het inrichten van seminaries en activiteiten tracht Cobesta ook de leden op de hoogte te brengen (en houden) van de vele ontwikkelingen en innovaties binnen de wapeningssector.

Cobesta streeft naar een continue groei zodat wij onze stem binnen de Confederatie Bouw steeds beter kunnen laten gelden.

De vergaderingen gaan door in de algemene gebouwen van de Confederatie Bouw te Brussel in de Lombardstraat 34-42.

OVER

Voorzitter

Marc Dubaere
Marc de Beuckeleer

Ondervoorzitter

Marc is CEO van Dubaere Group NV uit Meulebeke, producent van bouwstaalmatten, draad op rollen,...  Met zijn nodige kennis en voeling in de wapeningssector worden de belangen van al onze leden behartigd.

Marc is CEO van Staalbeton NV uit Rijkevorsel, staalproducent voor diverse projecten in de bouwsector. Een zeer gedreven iemand met een duidelijke visie en als ingenieur vanaf het prille begin betrokken bij zijn firma.

Marc Vanherle

Secretaris

Met zijn jarenlange ervaring op vlak van secretariaat en administratie in de bouwsector, ondersteunt Marc de federatie Cobesta, vanuit de Confederatie Bouw op administratief vlak.

Dirk Stevens - Besix NV
Frans Tilborgs - Frangema NV

Pierre-Henri Lesens - CIT Blaton NV

Tim Van Looy - Algemene Aanmeningen Van Laere NV

BESTUUR

COMMISSIELEDEN

© 2017 by Cobesta
Proudly created with Wix.com

Lombardstraat 34-42

B 1000 Brussel

cobesta@ncb.be